آخرین مطالب

دستیابی به دانش تولید آنزیم صنعتی

0
SHARES
2
VIEWS

محققان دانشگاه صنعتی شریف، موفق به بومی سازی دانش تولید آنزیم صنعتی و راه اندازی خط تولید آن شدند. آنزیم‌ ها به دو شکل مایع و جامد وجود داشته و از مایعات آن در تبدیل شیر به انواع لبنیات استفاده می شود و جامدات آن در پودرهای شست‌ و شو مورد استفاده قرار می ‌گیرد. آنزیم‌ ها بیشتر در حوزه صنایع شویندگی، صنایع غذایی، پزشکی و درمان، دام و طیور کاربرد دارند. با تولید آنزیم صنعتی در کشور، ایران پس از کشورهای آمریکا و دانمارک، در جایگاه سومین تولیدکننده آن در جهان قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا، ۱۳۹۳/۱۲/۵، کد خبر: ۸۱۵۱۸۴۴۳

https://www.sharif.ir                   https://rahavardha.ir/1cex

بازدیدها: ۰

https://rahavardha.ir/?p=6492

مطالب مرتبط

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *